Ez nem egy webshop.

 

Nagyon úgy néz ki, de nem az.

 

Itt nem tudsz anélkül rendelni, hogy legalább el ne beszélgetnénk veled, mielőtt döntesz. Nincs kosár, nincs kártyás fizetés, és nincs 14 nap elállás. Azaz, ha megveszel egy terméket, nem tudod csak úgy visszaküldeni.

Ajjaj.

A netes kereskedelmet szabályozó törvény bizonyos termékeket mentesít a visszaküldés lehetősége alól. Fehérneműk, szexuális segédeszközök. Teljesen érthető. Az általunk forgalmazott termékek nem szerepelnek a törvényben ilyen kivételként. Pedig az lenne a normális. Te vennél olyan hangszedőt normál áron, amit valaki más már visszaküldött? A fene tudja, hogyan szerelte be, hogyan állította be, milyen tűnyomáson próbálta ki, esetleg a macska nem lökte-e meg a lemezjátszót a próba közben. A kibontott, kipróbált, de visszaküldött termékek mehetnének a kukába. Ez nekünk rossz lenne.

Ugyanakkor teljesen érthető és méltányolható, hogy senki nem szeretne úgy vásárolni, hogy nem fogott kézbe, nem próbált ki, nem hallgatott meg egy terméket.

Mi ezt – talán egyedüliként a világon – lehetővé tesszük. Van egy tesztprogramunk, hogy az általunk forgalmazott készülékek tesztpéldányait meghallgasd. Esetleg több hasonló terméket a saját zenehallgató rendszeredben összehasonlíthass, és végül azt vedd meg, ami a legjobban tetszik.

Jól hangzik, nem?

Te pont ugyanott vagy, mint a webshopos vásárlással, azaz költség nélkül kipróbálhatod, tesztelheted a terméket. Összehasonlíthatod a konkurenciával. Mi beljebb vagyunk, mert nem keletkezik értékesíthetetlen „visszáru,” így olcsóbban, rugalmasabban tudunk működni.

Ha megtetszik egy termék, rákattintva nem egy vásárlói kosár nyílik meg, hanem egy párbeszéd ablak. Küldd el az email-címed, a telefonszámod, és rövid időn belül jelentkezünk nálad, hogy szakértő tanácsot adjunk a kiválasztott termékkel kapcsolatban (illene-e a rendszeredbe, az általad hallgatott zenei világhoz), és hogy megbeszéljük, hogyan próbálhatod ki a tesztkészüléket.